• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IRL: sotsid lahkugu Tallinnas koalitsioonist

  Tallinna linnavolikogu liikme Siim Kabritsa (IRL) sõnul on sotsiaaldemokraatidel viimane aeg lõpetada Keskerakonna osas illusioonide loomine ning astuda välja Tallinnas Keskerakonnaga loodud võimuliidust.

  "Viimaste Edgar Savisaart puudutavate sündmuste taustal oleks sotsidel aeg mõista, kuidas nende koalitsiooniparteis ja Tallinnas asju aetakse ja sellest omad järeldused teha," sõnas ta. "Täna on sotsidel aeg otsustada, kas jätkatakse ilusate õhulosside ehitamist või vaadatakse tõele näkku ja lahkutakse Tallinnas koalitsioonist," lisas Kabrits.
  Tema sõnul on praegune võimuliit pelgalt sümboolne. "Tallinna juhitakse endiselt vaid ühe partei diktaadi all. Isegi linnaeelarve, mille lahtikirjutamist nõudsid sotsid veel see aasta, on endiselt linna poolt lahtikirjutamata ja avalikkuse eest varjus," sõnas linnavolinik.
  Kabritsa hinnangul peaksid sotsid Keskerakonna osas loodud illusioonidest loobuma ja tegelikule olukorrale otsa vaatama. "Praegune koalitsioonipartneri koht Tallinnas on sotsidele tekitatud vaid eelseisvaid Riigikogu valimisi silmas pidades, kuna tänase seisuga oleksid sotsid ainus võimalik Keskerakonna partner," ütles Kabrits.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.