Indrek Kald • 21. detsember 2010 kell 9:32

Juske: kui süü tõestatakse, peab Savisaar ametist lahkuma

Kui julgeolekuorganid tõendavad, et Edgar Savisaar on käinud Venemaal Keskerakonna valimiskampaaniaks raha küsimas ja lubanud kaitsta Eestis Kremli huve, ei saa ta Tallinna linnapeana jätkata, ütles Tallinna volikogu sotside fraktsiooni juht Jaak Juske.

"Avalikkus ootab meie julgeolekuorganitelt selget, ühemõttelist ja tõendatud vastust, kas Keskerakonna esimees on käinud Venemaal oma erakonna valimiskampaaniaks raha küsimas ja lubanud vastutasuks kaitsta Eestis Kremli huve," ütles Juske ERRi teatel. "Jaatava vastuse korral ei kujuta ma ette Savisaare jätkamist Tallinna linnapeana," lisas ta.

Juske sõnul näib, et Keskerakonna juht Edgar Savisaar ei kaeba teda riigireeturluses süüdistanud peaminister Andrus Ansipit kohtusse, sest kardab kaotajaks jääda.

Hetkel kuum