Silvia Kruusmaa • 8. märts 2011 kell 9:10

Savisaar: taandun, et saata Reform opositsiooni!

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar kinnitab, et kui eesmärk on nii ahvatlev nagu Reformierakonna jätmine opositsiooni, siis tema taha see kindlasti ei jää.

Sotsiaaldemokraatide juht Sven Mikser teatas, et Reformierakonna opositsiooni jätmine eeldab muutusi Keskerakonna juhtkonnas.

"Muidugi see eeldab, et Keskerakonnal oleks võimalik uues võimuliidus tõepoolest realiseerida oma valijate huvisid. Meie ei võitle kolme või viie inimese ministriportfellide pärast, aga kindlasti on meile tähtsad need põhimõtteid, mida valimistel sai inimestele lubatud," ütles Savisaar erakonna teate vahendusel.

"Ma ei tea, kas sotsid nõuavad veel mingeid muutusi Keskerakonna juhtkonnas või piisab neile Savisaare skalbist, aga mina ei hakka kindlasti selles küsimuses nendega sõdima," rõhutas Savisaar.

Lisaks pani Savisaar imeks Ain Seppiku väidet, et valimistulemusi  nagunii Keskerakonna sees ei arutatavat. "Neid on analüüsitud alati pärast valimisi ja seda tehakse ka sel korral. Ma ei saa üldse aru, millest Seppiku hirm, et temale selles asjas sõnaõigust ei anta," imestas Savisaar.

Hetkel kuum