Alyona Stadnik • 20. aprill 2011 kell 6:14

"Seaduse muutmine on naljanumber"

Ettevõtja Raivo Heina arvates on praegune tööleping igati sobiv ning selle muutmist peab ta naljanumbriks.

„Ametiühingud tahavad tõmmata endale tähelepanu. Minu arvates on see populism, mida nad teevad. Töölepingu seadus on täitsa okei,“ kommenteeris Hein.

Ametiühingute Liit tahab suurendada töötajate kaitset töösuhetes ning motiveerida tööandjaid seaduskuulekamale käitumisele.„Tööandja on väga seadusekuulelik, kui ta maksab korralikult makse. See on naljanumber," lausus Hein.

Ametiühingute Keskliit teatas, et Aprilli lõpus algavad kolmepoolsed läbirääkimised töölepingu seaduse muutmiseks. 29. aprillil algavatel läbirääkimistel osalevad sotsiaalministeerium, tööandjate keskliit ja TALO. Äripäev küsib täna ettevõtjatelt arvamust, mida peaks töölepingu seaduses muutma.

Hetkel kuum