• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rikaste TOPis ka kaks 21aastast

  Värskes Äripäeva rikaste TOPi edetabelis on ka kaks 21aastast ettevõtjat: Siim Sander Sarri ja Merit Reigam.

  Siim Sander on sel suvel manalateele läinud Andres Sarri poeg, tal on osalus Eesti Talleksis.
  Täpselt sama vana on ka ekskorvpallur Taavi Reigami tütar Merit, kelle põhirikkus tuleb plastik- ja alumiiniumtoodete hulgimüügiga tegelevast firmast Proplastik. Neiu asub TOPis kümne miljoni euroga 200. kohal.
  Taavi Reigami käest tütre nimele liikunud aktsiate kohta on öelnud ärimees, et see on peresisene küsimus. Merit Reigam on meedias siiani kõige enam tähelepanu saanud Kreisiraadio kunagise eurohiti "Leto svet" ühe taustatantsijatarina.
  Ülejäänud noored esirikkurid:Pavel Zahharov (23aastane), 9,3 mln eurot, logistika ja laondus (TOPis 212. koht)Rene Puhk (26), 4,9 mln eurot, põllumajandus (409. koht)Liis Rammo (27), 4,3 mln eurot, kirjastamine (455. koht)Antti Rammo (28), 4,3 mln eurot, kirjastamine (454. koht)Anthony Rivshin (29), 26,2 mln eurot, info ja side (63. koht)Roland Vähi (29), 6,4 mln eurot, tööstus/transport (301. koht)Egrit Viitkin (30), 8,1 mln eurot, veondus, laondus (240. koht)Denis Bokhan (32), 14,1 mln eurot, kaubandus (141. koht)
  Autor: Raivo Sormunen, Elmar Ots
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Pikk koroona kurnab ning nõuab haiglatelt jõudu ja raha
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.