• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võitlus rikkaima naise tiitli pärast 

  Täna ilmunud Äripäeva rikaste TOPis käis rikkaima naise kohale tasavägine võistlus. Kui endise hansapankuri Tiina Mõisa varandus ulatub 22,7 miljoni euroni (83.-84. koht), siis logistikaärinaine Galina Ignatenko jääb temast maha vaid 100 000 euroga (85.). Nende kannul on kütuseäri ajav Mare Kolsar (112. koht ja 17,4 mln eurot).

  Kokku on naisi edetabelis 47 ehk 9,2%. Esmapilgul tundub arv väike, aga näiteks sel kevadel avaldatud Forbesi maailma esirikaste nimekirjas olevast 1210 inimese seas on naisi kõigest 65 ehk 5,4%.
  Tõenäoliselt on Äripäeva rikaste edetabelis naiste osakaal suurem seetõttu, Forbesi edetabel koosneb eranditult ultrarikastest (tabelisse pääseb ühe miljardi dollari ehk 740 mln euro suuruse varandusega), kelle hulgas on naiste osakaal tavapäraselt väiksem.
  Eesti rikkamate daamide esikümnesse mahuvad veel:4. Alle Vanaselja, 16,8 mln eurot, valdus (kokkuvõttes 117. koht)5. Meeli Leeman, 15,6 mln eurot, tööstus (129.)6. Svetlana Jablokova, 13 mln eurot, kaubandus (148.)7. Alina Jermakova, 10,7 mln eurot, tööstus, (182.)8. Kristel Sarri, 10,2 mln eurot, kaubandus (194.)9. Reet Roos, 10,1 mln eurot, reklaamindus (199.)10. Merit Reigam, 10 mln eurot, kaubandus (200.)
  Autor: Raivo Sormunen, Elmar Ots
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nokia kasum tegi suure hüppe
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Hübriidõpe pani õppeasutused nutikaid lahendusi otsima
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Kümnendik pensionirahast kulus laenude tagasimaksmisele
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.