Indrek Kald • 5. oktoober 2011 kell 4:00

Rikaste TOP 500 nüüd müügil

Juba 11. Eesti Rikaste TOP on avaldatud sajaleheküljelise eriväljaandena, kus on põhjalikult kirjutatud lahti Eesti jõukamate inimeste rikkuse allikad.

Kes Eesti rikkaimatest inimestest teenis oma esimesed miljonid salaviinaäri ajades?Millise riigikogu liikme arvele on viimasel neljal aastal laekunud üle 85 miljoni krooni?Kui suure summa on jõudnud koguda endised tippametnikud?Kes hoiab oma vara peamiselt rahas ja kes on investeerinud kinnisvarasse?Kes pääses maksuametirevisjonist tänu raamatupidamisdokumentide põlemisele?Kes on Eesti kõige nooremad miljonärid ning kuidas nad on oma vara saanud?

Nendele ja paljudele teistele küsimustele leiate vastused Äripäeva eriväljaandest Eesti Rikaste TOP 500. Ajakiri on müügil ka kaubandusvõrgus, kuid mugavam on see endale koju tellida siit, hind on sama ja ajakiri on hiljemalt viie tööpäeva jooksul teie postkastis.

Hetkel kuum