Rõivas: vara öelda, kas EL kehtestab Ukrainale kaubanduskeelu

Anne Oja 11. oktoober 2011, 16:37

Euroopa Liit on varem kaubandussanktsioone kehtestanud, kuid kas niimoodi juhtub nüüd ka Ukrainaga, on raske öelda, kommenteeris riigikogu ELi asjade komisjoni juht Taavi Rõivas Ukraina endise peaministri Julia Tõmošenko süüdimõistmist.

"Kõigepealt, eks see otsus on nii värske, et mis juhtuma hakkab, näitab aeg," sõnas ta. Analoogseid ELi poolseid ähvardusi ja sanktsioone meenutades nimetas Rõivas piiranguid Valgevenega äri ajamisel, kuid märkis, et Ukraina puhul ei pruugi sama juhtuda.

"Kui see teema peaks jõudma välisministrite taseme arutlusobjektiks, tuleb see kindlasti arutusele ka ELi asjade komisjonis," lisas Rõivas. "Eeldan, et see teema võib välisministrite tasemel tõusetuda küll," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. October 2011, 16:37
Otsi:

Ava täpsem otsing