Soome avalikustab suurinvesteeringu

Anu Jõgi 19. november 2011, 20:28

Soomesse välismaiseid investeeringuid meelitav Invest in Finland lubas tuleval teisipäeval avalikustada üle 100 miljoni euro suuruse investeeringu tööstusesse, kirjutas Kauppalehti. Teisipäevasel pressikonverentsil räägivad välisinvestor ja tema Soome partner lähemalt investeeringust, selle mõjust ja tähtaegadest.

„Tegemist on tähelepanuväärse tööstusinvesteeringuga,“ märkis Invest in Finlandi kommunikatsioonijuht. „Täpsemalt ei saa asjast siiski veel rääkida.“

Invest in Finland korraldas pressiürituse näiteks ka aastal 2009, kui see oli saanud internetihiiglase Google nõusse tegema Soome oma sidekeskuse. Google on lubanud endisesse Hamina paberitehasesse rajatavasse keskusesse investeerida 200 miljonit eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. November 2011, 20:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing