Anne Oja • 25. november 2011 kell 13:15

Kriis lahkub töötukassast

Tööandjate keskliit saatis reedel sotsiaalministrile kirja, milles märkis, et kutsub töötukassa nõukogust juba samal päeval tagasi Tarmo Kriisi ja Tõnis Rüütli.

Keskliidu juhi Tarmo Kriisi allkirjaga kiri ütles järgmist.

Vastavalt Eesti Tööandjate Keskliidu volikogu 23. novembri 2011 otsusele teeb tööandjate keskliit vabariigi valitsusele ettepaneku kutsuda tagasi Eesti Haigekassa nõukogust Tõnis Allik, Tiit Kuuli, Kristina Siimar, Taavi Veskimägi ja Valdur Laid alates 1. jaanuarist 2012. Tööandjate keskliit uusi haigekassa nõukogu liikme kandidaate ei esita.

Samuti informeerime Teid, et Eesti Tööandjate Keskliit kutsub tagasi Eesti Töötukassa nõukogust Tarmo Kriisi ja Tõnis Rüütli alates 25. novembrist 2011 ja uusi nõukogu liikmeid ei nimeta.

Tööandjate keskliidu juht Tarmo Kriis selgitas Äripäevale, et erinevad kuupäevad tulenevad protseduurireeglitest. "Töötukassas käib see läbi keskliidu, saame nõukogu liikemid ise tagasi kutsuda. Haigekassa nõukogu liikmete tagasikutsumine käib aga läbi valitsuse. Panime neile väikse orientiiri, mis ajani kannatame oodata. Jätsime kuu aega lõtku, et nad saaksid uued inimesed leida," ütles Kriis.

Hetkel kuum