SEB hakkab homme Snorase klientidele hüvitisi maksma

Anu Jõgi 21. detsember 2011, 16:08

SEB alustab neljapäeval kindlustushüvitiste väljamakseid AB Snoras Bankas klientidele, teatas ettevõte.

Pankrotistunud AB Bankas Snorase klientide hoiused koos kogunenud intressidega summas kuni 100 000 eurot on 100% ulatuses kindlustatud.

Kindlustushüvitiste arvutusi ja väljamakseid korraldab Leedus tegutsev hoiuste kindlustamise fond Indeliu ir Investiciju Draudimas, kes maksab klientidele kindlustushüvitised välja pankade vahendusel.

Tagatisfond valis pankrotistunud AB Bankas Snoras klientidele kindlustushüvitisi välja maksma SEB Leedu. SEB Leedu volitatud esindajana Eestis tegutseb AS SEB Pank, kes maksab hüvitisi välja AB Bankas Snoras Eesti filiaali klientidele.

Kui klient on Tagatisfondi koostatud nimekirja kohaselt õigustatud kindlustushüvitist saama, maksab pank hüvitissumma välja kliendi soovi kohaselt kas sularahas või ülekandega kliendi nimel avatud kontole SEB Pangas või mõnes teises Eesti pangas. Väljamakse tehakse eurodes ning ühes summas. Kindlustushüvitise väljamaksed on kliendi jaoks tasuta.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    21. December 2011, 16:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing