Alyona Stadnik • 27. detsember 2011 kell 5:56

MTA: uuel aastal ei tohi müüa rohelise maksumärgiga sigareid

Maksu- ja Tolliamet juhib tähelepanu, et lõppeb aeg, millal tohib müüa sigareid ja sigarillosid, mis kannavad kuni 31. detsembrini 2010 kehtinud rohelistes toonides maksumärki.

Alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seadus sätestab erandi enne 2011. aasta 1. jaanuari tarbimisse lubatud sigaritele ja sigarillodele, mis on maksumärgistatud kuni 2010. aasta 31. detsembrini kehtiva maksumärgiga. Niimoodi märgistatud sigareid ja sigarillosid on lubatud müüa 12 kalendrikuu jooksul uue kujundusega maksumärgi jõustumise päevast.

Seega alates 1. jaanuarist 2012 ei tohi enam müüa kuni 2010. aasta lõpuni kehtinud maksumärgiga sigareid ja sigarillosid. Seetõttu peavad kauplused ja hulgilaod eemaldama müümata jäänud vanade maksumärkidega sigarid ja sigarillod käitlemisest hiljemalt selle aasta 31. detsembriks.

Hetkel kuum