• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltikal rõõmsad jõulud

  Baltika suutis mõnevõrra väiksema müügipinnaga tänu Baltimaadele müügitulu suurendada, samas kui Ukraina ja Venemaa turgudel langus jätkus.

  Baltika detsembri konsolideeritud jaemüük ulatus 5,071 miljoni euroni, mis on 6% enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 7% väiksema müügipinnaga, teatas firma börsile.
  Suurim müügikasv saavutati Balti regioonis, kus müük kasvas 20%, sealhulgas Eestis 19%, Lätis 33% ja Leedus 13% võrra. Ida-Euroopa regiooni müük vähenes detsembris kokku 8%, sealhulgas oli jaemüük Ukrainas 9% ning Venemaal 7% väiksem kui aasta tagasi.
  Võrreldavate poodide müük ruutmeetrile kasvas detsembris 15%, sealhulgas Eestis 21%, Lätis 27%, Leedus 17% ja Venemaal 11%. Ukrainas vähenes võrreldavate poodide müük ruutmeetrile 8%. Kohalikus valuutas kasvas võrreldavate poodide müük Venemaal 13% ja Ukrainas 8% võrreldes eelmise aasta detsembriga.
  Hulgimüük kasvas detsembris eelmise aastaga võrreldes 38%. Baltika detsembri konsolideeritud müügitulu ulatus 5,248 miljoni euroni, kasvades võrreldes eelmise aastaga 6% võrra.
  Baltikal oli detsembri lõpu seisuga 115 kauplust müügipinnaga 23 111 m², mis oli viie kaupluse võrra vähem kui aasta tagasi.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.