Raivo Sormunen • 27. detsember 2011 kell 8:13

Juhtkond müüs Baltika aktsiaid

Baltika juhatusele liikmetele Meelis Milderile, Maire Milderile, Boriss Loifenfeldile ja Ülle Järvele kuuluv firma on taas müünud Baltika aktsiaid.

Ehkki finantsinspektsiooni börsiemitentidega seotud isikute tehingute register seda ei kinnita, on BMIGi osalus umbes kolm kuud tagasi rõivamüügiketi aktsiapakis mõnevõrra vähenenud.

Kui Baltika Grupi koduleheküljel on välja toodud, et BMIG OÜ-le kuulus 22. augusti seisuga 4 770 533 Baltika aktsiat, siis Baltika Grupi 9 kuu vahearuandes on kirjas, et juhtkonna firmale kuulus 30. septembri seisuga 4 750 033 Baltika aktsiat ehk 20 500 aktsiat vähem. Sama kinnitab ka värske aktsionäride nimekiri.

Lisaks teatas täna Tallinna börs, et viimase nädala jooksul on vähenenud Baltika ühe suuromaniku (Clearstream Banking Luxembourg S.A. kliendikonto) osalus firmas 5,08%lt 4,91%ni (1 758 484 aktsiani) ehk umbes 60 000 aktsia võrra.Samas on antud kliendikontol toimunud ka varasemalt Baltika aktsias kõikumisi ühes ja teises suunas, nii et seda ei maksaks üle tähtsustada.Nii näiteks oli Clearstream Banking Luxembourg S.A. kliendikontol 22. augustil 1 717 662 aktsiat ehk üksjagu vähem kui täna.

Baltika aktsia on täna Tallinna börsil tõusnud 1,9%, tasemeni 0,319 eurot. Aasta algusega võrreldes on aktsia kaotanud aga oma väärtusest 72%.

Hetkel kuum