• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Juhtkond müüs Baltika aktsiaid

  Baltika juhatusele liikmetele Meelis Milderile, Maire Milderile, Boriss Loifenfeldile ja Ülle Järvele kuuluv firma on taas müünud Baltika aktsiaid.

  Ehkki finantsinspektsiooni börsiemitentidega seotud isikute tehingute register seda ei kinnita, on BMIGi osalus umbes kolm kuud tagasi rõivamüügiketi aktsiapakis mõnevõrra vähenenud.
  Kui Baltika Grupi koduleheküljel on välja toodud, et BMIG OÜ-le kuulus 22. augusti seisuga 4 770 533 Baltika aktsiat, siis Baltika Grupi 9 kuu vahearuandes on kirjas, et juhtkonna firmale kuulus 30. septembri seisuga 4 750 033 Baltika aktsiat ehk 20 500 aktsiat vähem. Sama kinnitab ka värske aktsionäride nimekiri.
  Lisaks teatas täna Tallinna börs, et viimase nädala jooksul on vähenenud Baltika ühe suuromaniku (Clearstream Banking Luxembourg S.A. kliendikonto) osalus firmas 5,08%lt 4,91%ni (1 758 484 aktsiani) ehk umbes 60 000 aktsia võrra.Samas on antud kliendikontol toimunud ka varasemalt Baltika aktsias kõikumisi ühes ja teises suunas, nii et seda ei maksaks üle tähtsustada.Nii näiteks oli Clearstream Banking Luxembourg S.A. kliendikontol 22. augustil 1 717 662 aktsiat ehk üksjagu vähem kui täna.
  Baltika aktsia on täna Tallinna börsil tõusnud 1,9%, tasemeni 0,319 eurot. Aasta algusega võrreldes on aktsia kaotanud aga oma väärtusest 72%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nokia kasum tegi suure hüppe
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Hübriidõpe pani õppeasutused nutikaid lahendusi otsima
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Kümnendik pensionirahast kulus laenude tagasimaksmisele
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.