Anne Oja • 11. aprill 2012 kell 13:57

Kriis: mind pani Meelis Paavelit valima sisetunne

Tööandjate keskliidu juht Tarmo Kriis ütles, et valis töötukassa juhiks Meelis Paaveli, kuna seda käskis tal teha sisetunne.

Kui Äripäev palus täpsustada, millest selline sisetunne tekkis, kordas Kriis, et Paavel oli lihtsalt parim kandidaat. Sisulises töös ei olnud Paavelile mingeid etteheiteid. "Loomulikult on eelis juhil, kes on organisatsioonis varem töötanud ja kel on toimiv meeskond," lisas ta.

Kriis ütles, et uuendamist vajasid ka teiste juhatuse liikmete lepingud, kuid nende ametikohtadele konkurssi ei korraldatud. Uued lepingud vormistatakse Paaveli võitluskaaslastega. Vastaskandidaat oma meeskonda välja ei pakkunud ja seda ta kaasa poleks toonud, rääkis tööandjate keskliidu juht.

Kriis märkis, et töötukassas avaldati Paavelile samuti tugevat toetust.

Hetkel kuum