• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maanteeametist lahkub veel üks asejuht

  Maanteeametist lahkub ehitusvaldkonna asedirektor Märt Puust.

  "Märt Puust on avaldanud soovi ametikohalt lahkuda alates 15. oktoobrist," kinnitas ameti pressiesindaja Allan Kasesalu. Kas lahkumine toimub omal soovil või poolte kokkuleppel, maanteeamet praegu ei täpsustanud.
  Äripäeva andmetel on Puusti lahkumise põhjus erimeelsused ameti uue juhi Aivo Adamsoniga. Puust viibib praegu puhkusel ning temaga ei õnnestunud telefonitsi ühendust saada.
  Hiljuti lahkusid maanteeametist asedirektorid Andri Tõnstein ja Margus Suik, kelle lahkumise otsustas ametit ajutiselt juhtinud Erkki Raasuke Äripäeva paljastatud lustireiside tõttu. Enne asejuhte lahkus sama skandaali tõttu ametist peadirektor Tamur Tsäkko.
  Praegu otsib maanteeamet avaliku konkursiga inimest Andri Tõnsteini asemele ehk hoolde ja arengu alale. Ametikoha eesmärk on teehoolde ja liikluskorralduse valdkonna juhtimine. Kandideerimine lõpeb 1. oktoobril. Kandidaat peab omama magistrikraadi ning vähemalt kolmeaastast struktuuriüksuse juhtimise kogemust. Nõutav on ka essee teemal "Maanteeameti teehoolde valdkonna juhtimine ning areng aastani 2015".
  Pärast lustireiside skandaali ametisse tulnud maanteeameti uus juht Aivo Adamson muudab enda asetäitjate struktuuri, vähendades nende arvu seniselt viielt kolmele. Peadirektori asetäitja ametikoht halduse alal, kus töötas Suik, kaob struktuurimuudatuse käigus ja seda ei täideta. Ühendatakse liiklusohutuse, ühistranspordi ja liiklusregistri valdkonnad, mida kureeris enne kaks peadirektori asetäitjat, selgitas Allan Kasesalu.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Staažikas ettevõtja: liba-haiguslehed ahistavad tööandjat
Meie heaoluühiskonnas on juurdunud traditsioon, et osa inimesi ainult võtab ühiskonnalt, haiguslehest on kujunenud mugavustsooni minek, kirjutab Otepää Lihatööstus Edgar OÜ asutaja Maie Niit.
Meie heaoluühiskonnas on juurdunud traditsioon, et osa inimesi ainult võtab ühiskonnalt, haiguslehest on kujunenud mugavustsooni minek, kirjutab Otepää Lihatööstus Edgar OÜ asutaja Maie Niit.
Saksamaa valimistulemused ning nafta hinna tõus kergitasid Euroopa aktsiaid
Saksamaa aktsiaturud tõusid pärast parlamendivalimisi kümne päeva tippu, sest vasakpoolse valitsuse moodustamise tõenäosus langes. Üleüldiselt pakkus Euroopa turgudele tuge nafta hinna jätkuv tõus, vahendab Reuters.
Saksamaa aktsiaturud tõusid pärast parlamendivalimisi kümne päeva tippu, sest vasakpoolse valitsuse moodustamise tõenäosus langes. Üleüldiselt pakkus Euroopa turgudele tuge nafta hinna jätkuv tõus, vahendab Reuters.
Rahandusminister: eelarve tulud on 13 ja kulud kuni 13,6 miljardit
Rahandusminister Keit-Pentus Rosimannuse sõnul on tuleva aasta riigieelarve tulude maht pisut üle 13 miljardi euro ning kulude maht jääb vahemikku 13,5–13,6 miljardit.
Rahandusminister Keit-Pentus Rosimannuse sõnul on tuleva aasta riigieelarve tulude maht pisut üle 13 miljardi euro ning kulude maht jääb vahemikku 13,5–13,6 miljardit.
Nädala lood: maailm väriseb Hiina suurfirma pärast, kauaoodatud börsiootus täitub
Finantsturgude sündmused paelusid sel nädalal paljusid, sest ühest küljest tulid head uudised kohalikul tasandil, ent samal ajal tekitas paljudes investorites õudu Hiina kinnisvarahiiu võimalik pankrot.
Finantsturgude sündmused paelusid sel nädalal paljusid, sest ühest küljest tulid head uudised kohalikul tasandil, ent samal ajal tekitas paljudes investorites õudu Hiina kinnisvarahiiu võimalik pankrot.