Kaisa Gabral • 21. november 2012 kell 7:42

Maris Lauri presidendi ümarlauast: midagi suurt pole mõtet loota!

Midagi suurt pole mõtet loota, kuid tore oleks, kui osapooled suudaks üksteist viisakalt ja eelarvamusvabalt ära kuulata, märkis majandusanalüütik Maris Lauri tänase vaba- ja erakondade kogunemise kohta president Toomas Hendrik Ilvese juures.

"Just kuulata ja mitte üksnes kuulda," rõhutas Lauri. "Siis tasuks pisut mõtelda ning seejärel hakata ühisosa, kompromisse ja lahendusi otsima. Kuulamisoskus on üks asi, mis on kaduma läinud, ja oleks tore, kui see taas üles leitaks, sest siis saab hakata lahendusi otsima," märkis Lauri.

Äripäev küsis Maris Laurilt, millisele lahendusele võiksid täna jõuda president Ilvese juures era- ja vabakondade esindajad, kes arutavad Reformierakonna rahastamise skandaalist lahvatanud kriitikat parteide aadressil ja üritavad leida koos lahendusi poliitilisele kriisile.

Hetkel kuum