• Jaga lugu:

  Reformi toetus kukkus järsult?

  Kuuldavasti näitavad uued Emori tulemused, mis avalikustatakse küll alles järgmisel nädalal, et Reformierakonna toetus on veelgi kahanenud.

  Reformierakonna vähenenud toetus võib olla ka põhjuseks, miks justiitsminister Kristen Michal just nüüd otsustas tagasi astuda.
  Taustaks tuleb öelda, et Emor teeb igakuist parteireitingut kahes osas, kokku küsitletakse umbes 1100 inimest. Küsitluse teine pool on alles ees, nii ei saa lõplikke näitajaid öelda, aga selle esimese vooru tulemused pidavat näitama, et Reformierakonna toetus on 20, sotsidel 29, Keskerakonnal 25 ja IRLil 17 protsenti.
  Kui need arvud tõesti sellised on (nagu öeldud, ametlikest tulemustes saame teada järgmise nädala lõpus), siis tähendab see, et Reformierakonna toetus on vähenenud veel kuue protsendipunkti võrra ja erakondade edetabelis on langetud lausa kolmandale kohale. See oleks katastroof, nii Reformierakonna kui ka valitsuskoalitsiooni erakondade kohta tervikuna.
  Emori uuringujuht Aivar Voog neid arve siiski ei kinnita, need ei ole õiged, ütles ta. Aga niipalju ta lisas, et langus (Reformierakonna oma) on jätkunud. «See on ka loogiline, kui vaadata meediapilti ja seda, kuidas kriitika Reformierakonna suhtes on jätkunud,» ütleb ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Goldman Sachs tõstis S&P 500 hinnasihti
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Investeerimispanga Goldman Sachsi strateegid tõstsid Standard & Poor’s 500 indeksi selle ja järgmise aasta prognoose, tuues põhjusena välja oodatust paremad kasumid ning madalad intressimäärad, vahendab MarketWatch.
Umbusklikud parteid tantsivad ümber Soomere
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Elister OÜ lahendus muudab Viljandi Aken ja Uks ümbruses õhu 85% puhtamaks
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.