Kulda investeerimine on sahker-mahker

Kui mul oleks raha palju, siis ma paneks selle tegevusse, mis midagi loob, mitte ei investeeriks kulda, ütles Valgamaa ärimees Ants Randmaa.

Tema sõnul on investeerimine kulda sahker-mahker tegevus. "Ma ei pea seda millekski," lausus Randmaa. "See on puhas liigkasuvõtmise võte, et ostame midagi kokku ja pärast müüme kallilt maha. Ja kuld on selleks väga hea vahend."

Äripäev küsib täna ettevõtjailt, kas praegu on õige aeg investeerida kulda. Päevaküsimuse ajendiks on tänase Äripäeva Investori-rubriigis ilmunud artikkel sellest, et ehkki paljud analüütikud loodavad, et kulla hind püstitab alanud aastal uusi rekordeid, on üha enam suurenenud ka pessimistide hulk.

"Ma olen looja hingega inimene ja tegelen reaalsete asjadega, mitte ennustamisega," vastas Ants Randmaa.

Hetkel kuum