Väinu Rozental • 9. jaanuar 2013 kell 15:19

Arvo Kivikas: investeerin firmasse ja lastesse

Investeerin kõik oma raha firmasse ja lastesse, sest usun neisse, ütles Tartus asuva spordirõivaste tootja ASi Ilves-Extra nõukogu esimees ja tegevjuht Arvo Kivikas.

"Kui ma ei usuks oma firmasse, siis ma hakkaksin muid investeerimiskohti otsima," lausus ta. "Täna ma loodan ikka oma firmale," lisas Kivikas.

Äripäev uurib täna, kas praegu on õige aeg investeerida kulda. Päevaküsimuse ajendiks on tänase Äripäeva Investori-rubriigis ilmunud artikkel sellest, et ehkki paljud analüütikud loodavad, et kulla hind püstitab alanud aastal uusi rekordeid, on üha enam suurenenud ka pessimistide hulk.

Arvo Kivikase kinnitusel pole ta kunagi kulla hinnakõikumist jälginud. "Ma pole kullateemaga absoluutselt tegelenud. Ma arvan, et keskmine inimene tänavalt oskaks siin paremini kommenteerida kui mina."

 

Hetkel kuum