Alyona Stadnik • 12. märts 2013
Jaga lugu:

Tallinn vabastab ametist mitmed juhid

Tallinna Linnavalitsuse kolmapäevase istungi päevakorda lülitatakse eelnõud muudatustest linna juhtide seas.

Ametniku algatusel ehk isikliku avalduse alusel vabastatakse alates 18. märtsist Tallinna Keskkonnaameti juhataja Otto Popel. Ameti juhataja asendajaks samast kuupäevast nimetatakse praegune juhataja asetäitja Relo Ligi.

Ametniku algatusel ja isikliku avalduse põhjal vabastatakse ametist alaates 18. märtsist  Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Monica Rand. Samast kuupäevast nimetakse ameti juhatajaks senine juhataja asetäitja Raik Saart.

Linnavalitsuse korraldusega vabastatakse Vello Lokk Tallinna Turud direktori ametikohalt töölepingu erakorralise ülesütlemisega tööandaja poolt töötajast tuleneval põhjusel ning töösuhe lõpetatakse alates 18. märtsist.  Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt kinnitatakse samast kuupäevast Tallinna Turud direktori ametikohale Monica Rand.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum