Marta Jaakson • 26. juuni 2013 kell 10:55

EAS kasutab ära Robbie Williamsit

Eesti uut turundusstrateegiat tutvustavalt üritusel teatas EAS juht Martin Hirvoja, et esimene Eesti tutvustaja on Robbie Williams.

Hirvoja teatas, et EAS koostöös Peeter Rebasega on saanud nõusse Robbie Williamsi meeskonna tutvustama Eestit.  Robbie Williams esineb 20. augustil Tallinna lauluväljakul.

Kampaania viib Hirvoja hinnangul Eesti enam kui 32 miljoni inimeseni üle maailma. „Meie kampaania ei ole kontserdis. Tänu sellele kontserdile saime kokkuleppe, et kasutame Robbie Williamsi võrgustikku Eesti tutvustamise kampaanias,“ selgitas ta.

Kampaania raames peab iga fänn postitama ühe minutilise videolõigu enda ja Robbie Williamsi suhtest Facebooki lehele. Sotsiaalkampaaniaga tuuakse Tallinna kontserdile 10 fänni. Samuti toimub ainuke ametlik tuuri salvestus Tallinna Lauluväljakul. Salvestise pealkiri on “Robbie Williams – Live in Tallinn”, mille vaheklipid tuvustavad Tallinna ja Eestit. „Selle arvelt viime sõnumi rohkem kui 25 miljoni inimeseni,“ märkis Hirvoja. 

Kampaania hind on ligi 300 000 eurot.

Kampaania raames toimub Robbie Williamsi tuuri salvestus Tallinna lauluväljakul, millest sünnib DVD, mida levitab Universal üle maailma ning dokumentaalfilm „Live in Tallinn“.

Robbie Williams ütles pressiteates, et pole Eestis varem käinud ning ootab pikisilmi, et saaks Eesti iseseisvuse taastamise päeval oma kontserdi üles filmida.

Peeter Rebane rääkis, et tal on südamest hea meel selle kokkuleppe üle. „Ma olen väga põnevil, me teeme üheskoos ajalugu. Eestis ei ole kunagi kontsertsalvestust tehtud,“ teatas ta.

Rebane jagas tänusõnu EASi meeskonnale, kes selles protsessis kõik võimaliku on teinud, et see projekt maha müüa, tehes Robbie Williamsi meeskonnale selgeks, et Tallinn on see õige koht, kus oma kontsert filmida.

Rebane märkis, et kogu selle projekti juures on lahe, et ka eestlased saavad osalevad.“ Me kutsume üles kõiki lindistama oma lugusid, kuidas on Robbie muusika mõjutanud sinu elu,“ ütles Rebane. Ta lisas, et projekti mõju kestab kümneid aastaid.

Hetkel kuum