• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome börsifirma koondab Saaremaal

  Kuressaares elektroonikaseadmeid ja -komponente tootev Soome börsifirma Incap koondab selle nädala lõpus 15 töötajat, sest nõudlus on kõvasti vähenenud.

  Incapi korporatsiooni kommunikatsioonijuht Hannele Pöllä kinnitas Saarte Häälele, et Kuressaare tehases valmistatavate toodete nõudlus on kõvasti vähenenud. "Teeme pidevalt jõupingutusi, et leida Kuressaare tehase jaoks uusi kliente ja samas tugevdada sidemeid praeguste klientidega," kinnitas ta ning avaldas lootust, et praegused sammud on ajutised ning juba varsti läheb olukord paremaks.
  "Oleme kokku leppinud firmaga, kes osutab personaliteenuseid, et nad pakuvad kõigile 15 töötajale, keda koondamine puudutab, uut töökohta Tallinnas," lisas Pöllä.
  Ühe ajalehega rääkinud töötaja sõnul on põhjus ka puuduv tooraine, millest detaile teha, samas on töötajaile teadaolevalt ka paljud kliendid pika ootamise tõttu tellimustest loobunud.
  Helsingi börsil noteeritud Incap tegutseb Soomes, Eestis, Indias ja Hiinas. Kontserni käive ulatus mullu 64 miljoni euroni. Ettevõte annab tööd 610 inimesele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.