• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Targa äri linna omanik laieneb Norras

  Ülemiste City suurarendaja Technopolis Ülemiste ASi emafirma Technopolis Plc ostis Norras 220 mln eurose ärilinnaku.

  Tehing tehti Norra ettevõtte IT Fornebu Properties AS-iga (ITFP ja tehingu eeldatavaks läbiviimise ajaks on 2013. aasta detsembri lõpp, teatas Technopolis Ülemiste.
  Fornebu ärilinnak paikneb kuus kilomeetrit Oslo kesklinnast lääne pool Baerumi valla Fornebu rajoonis, mis on üks Suur-Oslo kõige kiiremini kasvavaid äri- ja elurajoone, kus paiknevad selliste Norra suurettevõtete nagu Telenor ja Aker Solutions ning Statoili peakontorid.
  „Linnakute vahelises koostöös avaneb Eesti ettevõtjatel soodne võimalus leida huvitavaid äripartnereid Skandinaaviast või võtta osa koostööprojektidest näiteks perspektiivikal tehnoloogia ja teaduse suunal,“ Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.
  Technopolis Plc haldab kaheksat ärilinnakut Soomes, linnakut Tallinnas, Vilniuses, St. Peterburis ja nüüd ka Oslos.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.