• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäev. Bermuda kolmnurk

  Kui HU? senine looming on olnud mahukas ja köitev, siis kahjuks asub uusim plaat kuulajat peletama.

  Varasemalt meelsasti HU? naiivset elektroonilist diskot ja salvavalt teravaid tekste nautinule mõjub uus suhteid lahkav album lati alt pingutamata läbijooksmisena.
  “Made in China” ajab lausa närvi. Lapsiku orientaalse diskosammuga pala on kaugel tavalisest teravmeelsusest, pigem on see varasema nutikuse hale vari. Loo juures häirib püüd tõmmata paralleele armastuse ja Hiinas valmistatud esemete odavuse vahel,  samuti selle sisutu helitaust, mis muudab kõik veelgi rumalamaks.
  Üldiselt ebameeldival albumil on ka üks särav hetk. Pala “Raju” on elektrikitarripeoga algav kirglik tantsupala. Laulja õhkav: “Sest ma janunen su järgi” on siiras ja kütkestav. See on praktiliselt ainus pala plaadil, mida ikka ja jälle kuulata võiks.
  HU? näib olevat jõudnud omalaadsesse Bermuda kolmnurka. Lapsik ja retrohõnguline diskovool toimib vaid siis, kui nutikas sõnavaling seda kosutab. Käesoleval plaadil jääb sõna- ja vaimuteravusest aga puudu.
   
  Hinnang
  HU? – “Bermuda”
  Hinnang:  5
  Kuula tasuta: www.mindnote.ee
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Ehitushinnad on aastaga kasvanud 12 protsenti
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.
Ehitusplatsil tekkivad kulud hüppasid kvartaliga 5 ja aastatagusega võrreldes 11,8%, üle kahe kolmandiku hinnatõusust tuli ehitusmaterjalide hinnakasvust.