• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Komisjon: Maripuu võitis tõsises konkurentsis

  Tööinspektsiooni direktori kohale kandideeris kuus inimest. "Maret Maripuu võitis konkursi tõsises konkurentsis," selgitas riigile tippjuhte värbava komisjoni juht Eve Limbach-Pirn.

  Konkursil toimus avalikku teenistusse tippjuhte valiva komisjoni juhi sõnul kolm vooru. Kolm kandidaati pääsesid edasi teise ning viimases voorus võistlesid kaks kandidaati.
  Viimasesse vooru jõudnud pidid sooritama psühhomeetrilised testid, juhtimisoskustele fokuseeritud intervjuu ja vestluse tippjuhtide valikukomisjoniga, kuhu kuuluvad riigisekretär, rahandusministeeriumi kantsler, põllumajandusministeeriumi kantsler kui ametilt vanim kantsler, riigikantselei tippjuhtide kompetentsikeskuse juht, õiguskantsleri asetäitja, riigikontrolli peakontrolör, juhtimise ja personalijuhtimise tunnustatud ekspert Riina Varts ning sotsiaalministeeriumi kantsler.
  Konkursi tingimusi ning tähtaega tema sõnul ei muudetud ega pikendatud, nagu Äripäev tõlgendas riigikantselei dokumendiregistris olevatest konkursiteadetest. "Konkurss algas, kui riigisekretär selle välja kuulutas. See oli 2. septembril," selgitas ta. Konkursi tähtaeg oli 26. septembril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Arco Vara on üheksa kuuga hooga kasumit kasvatanud
Kolmas kvartal oli Arco Vara müügis tagasihoidlikum, kuid üheksa kuuga on teenitud kopsakas kasum, teatas ettevõte börsiteates.
Kolmas kvartal oli Arco Vara müügis tagasihoidlikum, kuid üheksa kuuga on teenitud kopsakas kasum, teatas ettevõte börsiteates.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Raadiohommikus: kust võiks saada hiigelpalka?
Homme pärastlõunal ilmub Äripäeva koostatud värske Palga TOP, mis reastab Eesti parimad palgamaksjad. Piilume hommikuprogrammis pisut edetabeli sisse ja uurime selle toimetajalt Kai Millerilt, mille poolest tänavune TOP varasematest erineb ja mida huvitavat sealt leida võib.
Homme pärastlõunal ilmub Äripäeva koostatud värske Palga TOP, mis reastab Eesti parimad palgamaksjad. Piilume hommikuprogrammis pisut edetabeli sisse ja uurime selle toimetajalt Kai Millerilt, mille poolest tänavune TOP varasematest erineb ja mida huvitavat sealt leida võib.