Ave Lepik • 3. detsember 2013 kell 9:09

Bauhof: kasvame Eestis 20 kaupluseni

Eesti suurim ehitusmaterjali- ja aiakaubamüüja Bauhof tahab lähiaastatel keti kaupluste arvu Eestis kasvatada tänaselt 13 kaupluselt 20ni.

“Eesti ehitussektori stabiilsus on taastunud, seda eriti uue kinnisvara puhul, kuid ka eluasemete uuendamine on hoogustunud,” märkis Bauhof Group ASi tegevjuht Mart Vau. “Uute kaupluste avamine on peamine käibekasvu allikas – tarbija eeldab, et kaup tuleb talle ise koju kätte."

Tarbija ootusele vastutulekuks on neil Vau sõnul vaja katta kogu Eesti ühtlase kauplustevõrguga, milleks on vaja lisaks 5-7 uut kauplust. "Eesti on meie koduturg ning seetõttu keskendume siinse müügivõrgu terviklikule väljaarendamisele,” ütles Vau.

Bauhof Group ASi eelmise aasta käive Eestis kasvas 10% võrra 74,6 miljoni euroni ning ärikasum oli 3,5 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis kokku 13 kauplust: sh Tallinnas, Jõhvis, Keilas, Laagris, Rakveres, Põlvas, Haapsalus, Kuressaares, Tartus, Pärnus, Valgas, Viljandis. Ettevõttes töötab üle 450 inimese.

Eelmisel nädalal avas ettevõte Tallinnas Mustika keskuses oma 13. kaupluse Eestis, kus on ligi 4000 ruutmeetrit müügipinda ning 20 töötajat.

 

Hetkel kuum