Tiivased said Laidoneri villa taastamise eest autasu

1185-aripaev 14. veebruar 2014, 14:22

Tallinna kesklinna valitsus andis eelmise aasta väljapaistvaima teo auhinna ajaloo alal ettevõtja Gert Tiivasele, kes koos abikaasa Kristiga renoveerisid kunagise Johan Laidoneri villa.

East Capital Exploreri juht Gert Tiivas ja EASi rahvusvahelistumise divisjoni direktor Kristi Tiivas restaureerisid oma vahenditega Õllepruuli tn 5 asuva ajaloolise Laidoneri villa ja taaspaigaldasid Laidoneri kenotaafi, teatas kesklinna valitsus.

600ruutmeetrise elamispinnaga majas elas 1922-40 kaitseväe juhataja kindral Johan Laidoner. 1996-2003 üüriti rahvusraamatukogu läheduses asuvat villat USA suursaadikule. Buumi ajal küsiti hoone eest 35 miljonit krooni (üle kahe miljoni euro), hiljem langes hind oksjonil mitu korda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. February 2014, 12:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing