ERRi töötajad nõuavad Allikmaa otsuse ümberlükkamist

Kadri Põlendik 27. märts 2014, 16:00

Eesti Rahvusringhäälingu töötajad koostasid ringhäälingu nõukogule kirja Marko Kaljuveeri ja Hanno Tombergi jätkamise toetamiseks, teatas ERRi uudisteportaal.

Kollektiivse kirjaga taotletakse tekkinud probleemi arutamist ringhäälingu nõukogus. ETV peatoimetaja Heidi Pruuli ütles ERRi uudisteportaalile, et kollektiivse kirja on allkirjastanud peatoimetajad ja osakondade juhid. Pruuli rõhutas, et kiri ei ole mõeldud juhatuse esimehe Margus Allikmaa umbusaldamiseks.

Teisipäeva õhtul teatas Allikmaa, et ametist vabastatakse sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer. Samal õhtul teatas ka ringhäälingu juhatuse liige Hanno Tomberg, et tahab 1. juunist omal soovil ametist lahkuda.

Tomberg ütles täna Vikerraadios, et tema tagasiastumise peamine põhjus on Allikmaa ja Kaljuveeri vaheline tüli, mis on kestnud üle kolme kuu. Tomberg ei pea õigeks sporditoimetuse juhi vallandamist, sest ta on oma tööga hästi hakkama saanud.

Täna toimus ERRi üldkoosolek, kus töötajad tahtsid Allikmaalt teada, mis argumentidega otsustati Kaljuveer vallandada. Äripäevale teadaolevalt ei suutnud Allikmaa ühtegi vettpidavat selgitust anda ja ametist vabastamise tegelik põhjus on omavaheline halb läbisaamine.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. April 2014, 09:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing