Pihl: impeeriumi kõrval elamine on omaette kunst

Marta Jaakson 15. aprill 2014, 15:16

VIDEO! Ärilennukite firma AS Panaviatic nõukogu esimehe, endise siseministri Jüri Pihl sõnul on impeeriumi kõrval elamine omaette kunst.

 

Pihl rõhutas täna Tallinna lennujaamas ärilennukite hoolduskompleksi avamisel, et kompleks ehitati Eesti raha eest ning Vene rahaga pole seal tegemist.

Ta rääkis, et Ukraina sündmused on mõjutanud ka Panaviaticut. "Meil oli küllaltki palju kliente Kiievis, sel aastal on nad tagasihoidlikumad," nentis Pihl. "Loodame, et see situatsioon paraneb, see on kasulik meile kõigile. Aga nagu on öeldud, impeeriumi kõrval elamine on omaette kunst, kuskile mujale meil minna ei ole, siin me peame elama."

Sotsiaaldemokraadist endine poliitik lisas, et riik peab kuskilt oma maksuraha saama ning Panaviatic tahab olla hea maksumaksja. Panaviaticu omanik on meediast eemale hoidev Vene ärimees Andrei Žukov, kes muu hulgas on ka Äripanga omanik.

Pihl loodab, et Panaviatic suudab pakkuda head ja kvaliteetset teenust, et edestada naaberriikides olevaid konkurente. "Küll siis ka inimesed meid valivad," ütles Pihl.

Täna avas Tallinna Lennujaam äriklassi lennukite hoolduskompleksi, mille rentnikuks esimesel kümnel aastal saab ärilennundusega tegelev Panaviatic. Angaaride kogupind on ligi 5230 m² ning investeeringu maht kompleksi oli ligi viis miljonit eurot. Kompleksi ehitas Astlanda Ehitus OÜ.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. April 2014, 08:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing