Mitsubishi: Türgi on jätkuvalt atraktiivne

Rainer Saad 16. aprill 2014, 13:06

Vaatamata Türgi poliitilistele riskidele usub Jaapani autotootja Mitsubishi, et riik on endiselt atraktiivne investeerimise sihtkoht.

Mullu tabasid Türgi juhtivat parteid AKPd mitmed korruptsiooniskandaalid, mis tõid inimesed tänavatele protestima. Hiljuti keelas Türgi peaminister Tayyip Erdogan riigis ajutiselt suhtlusvõrgustiku Twitter kasutamise.

"Vaatamata Türgi poliitikale on seal mitmeid häid fundamentaalnäitajaid," ütles Mitsubishi Türgi, Lähis-Ida ja Kaukaasia tegevjuht Hiroshi Miyoshi CNBC-le. "Need eelised ja põhinäitajad on jäänud muutumata. Me ei ole lühiajalised investorid, meil on kõik kavatsused olemas, et teha investeeringuid Türki."

Eelmisel aastal investeerisid Jaapani ettevõtted Türki 500 miljonit dollarit. Investoriteks polnud ainult autofirmad, vaid ka sellised nimed nagu Panasonic, Hitachi ja Ajinomoto.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. April 2014, 13:06
Otsi:

Ava täpsem otsing