Andres Haabu • 28. mai 2014 kell 11:07

VIDEO: vaikus pressikonverentsil

Tallinna abilinnapead Eha Võrk ja Merike Martinson ning kesklinna vanem Mihhail Korb ei soovinud kommenteerida Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni otsust.

Kuigi küsimused olid esitatud abilinnapeadele ja kesklinnaosa vanemale, otsustas küsimustele vastata linna avalike suhete direktor Ain Saarna, kes kostis lühidalt, et linnaametnikud pole veel komisjoni materjalidega tutvunud.

Tartu Ülikooli semiootikaosakonna ekspertiis tunnistas suure osa kohalike valimiste eel Tallinna linna reklaamidena esitatud plakateid ja videoid Keskerakonna valimispropagandaks.

Seetõttu tegi Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjon eile nendel plakatitel ja videotes domineerinud Keskerakonna esimehele ja Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele kokku üle 100 000 eurose ettekirjutuse. Nii palju kulus linna raha plakatitele ja videotele, mis sisuliselt olid Savisaare valimisreklaam.

Hetkel kuum