Hirm maksuameti lekke ees pole põhjendatud

Marta Jaakson 03. juuli 2014, 14:52

Peaminister Taavi Rõivase sõnul ei ole põhjendatud hirm taoliste lekete ees, mis e-maksuameti lehel avastati.

„Ei, ma ei usu, et see hirm väga põhjendatud on. Infosüsteemides võib tõrkeid esineda, selleks peab valmis olema ja igaüks, kes selle turvariski avastab, käitub õigesti, kui ta sellest võimalikult ruttu teada annab,“ kommenteeris Rõivas.

Ta lisas, et elektrooniliste lahenduste suur eelis on mitte elektrooniliste lahenduste ees see, et jääb alles logi, kes millele ligi pääses ning mida vaatas, ning kui on avastatud turvaauk, siis on näha, kes ja kuidas seda tegi ja see aitab seda turvaauku parandada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. July 2014, 14:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing