Rosimannus kaebab Autorollo otsuse edasi

29. juuli 2014, 12:42

Reformierakondlane Rain Rosimannus kaebab Harju maakohtu otsuse nn Autorollo juhtumis edasi Tallinna ringkonnakohtusse.

"Minu suhtes langetatud veider esimese astme kohtuotsus tugines üksnes põhjendusele, et ma olevat psühholoogiliselt mõjutanud Väino Pentust ja tema tegemisi läbi selle, et soovitasin talle tema küsimise peale ükskord üht advokaati," teatas Rosimannus.

"Kui sellisel kummastaval alusel otsus minu suhtes peaks ka edaspidi jõusse jääma, ei jää mul muud üle, kui samasugusel absurdsel alusel nõuda minult küsitav kahjuraha omakorda sisse uudisteportaalilt Delfi. Sest just Delfist lugesin ma 2010. aasta alguses juhuslikult, et suurärimees Levada ärisid saneerib edukalt keegi advokaat Siim Roode." kirjutas Rosimannus.

"See Delfi uudisnupp oli minu jaoks Roode soovituskirjaks, kust üldse tekkis mõte, et tema võib-olla teab neist saneerimise asjust midagi, millest mina midagi ei teadnud ega tahtnudki teada," lisas ta.

Loe pikemalt Ärilehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. July 2014, 14:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing