Äripäev • 29. juuli 2014 kell 9:42

Rosimannus kaebab Autorollo otsuse edasi

Reformierakondlane Rain Rosimannus kaebab Harju maakohtu otsuse nn Autorollo juhtumis edasi Tallinna ringkonnakohtusse.

"Minu suhtes langetatud veider esimese astme kohtuotsus tugines üksnes põhjendusele, et ma olevat psühholoogiliselt mõjutanud Väino Pentust ja tema tegemisi läbi selle, et soovitasin talle tema küsimise peale ükskord üht advokaati," teatas Rosimannus.

"Kui sellisel kummastaval alusel otsus minu suhtes peaks ka edaspidi jõusse jääma, ei jää mul muud üle, kui samasugusel absurdsel alusel nõuda minult küsitav kahjuraha omakorda sisse uudisteportaalilt Delfi. Sest just Delfist lugesin ma 2010. aasta alguses juhuslikult, et suurärimees Levada ärisid saneerib edukalt keegi advokaat Siim Roode." kirjutas Rosimannus.

"See Delfi uudisnupp oli minu jaoks Roode soovituskirjaks, kust üldse tekkis mõte, et tema võib-olla teab neist saneerimise asjust midagi, millest mina midagi ei teadnud ega tahtnudki teada," lisas ta.

Loe pikemalt Ärilehest.

Hetkel kuum