• Jaga lugu:

  Tallinna Sadama veider otsus

  Tallinna Sadama juhatuse liige Allan Kiil valiti täna Läänemere Sadamate Organisatsiooni juhatuse aseesimeheks. Samas võib Kiil juba tuleval teisipäeval jääda kõrvale Tallinna Sadama juhatusest, kui nõukogu otsustab valida tema ja Ain Kaljuranna asemele uue juhatuse.

  Nimelt on rööbiti käimas konkurss Tallinna Sadama juhatusse, kuhu kandideeris 17 inimest ning mille tulemustest teatab ettevõtte nõukogu esimees Remo Holsmer 9. septembril.
  Ometi esitati Kiili kandidatuur Läänemere Sadamate Organisatsiooni juhatusse, mis ühendab Läänemere sadamaid. Uus amet määrati Kiilile aastateks 2014-2016. Lisaks Tallinna Sadamale kuulub organisatsiooni ka Eesti Sadamate Liit ning alates tänasest AS Saarte Liinid.
  Varem on praegu ametis olevate Ain Kaljuranna ja Allan Kiili väljavahetamine sadama juhtkonnast ebaõnnestunud. Nii püüdis majandusminister Juhan Parts seda 2011. aastal teha, kuid see takerdus IRLi ja Reformierakonna võimumängudesse.
  Tõsi, välja kuulutati ka avalik konkurss, kuhu laekus 13 avaldust, kuid toonase sadama nõukogu esimehe ja praeguse liikme Neinar Seli juhtimisel jäid minister Partsi kiuste ametisse nii Kaljurand kui ka Kiil. Praegu juhib sadama nõukogu Seli erakonnakaaslane Remo Holsmer.
  Äripäev kirjutas oktoobris 2011, et Tallinna Sadama juhatuse liikmete konkurss kütab valitsusliidus kirgi. Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) eesotsas majandusminister Juhan Partsiga soovis toona sadama juhtkonnas muutusi, Reformierakond eesotsas Tallinna Sadama nõukogu esimehe Neinar Seliga toetas aga senise juhatuse jätkamist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala lood: koduostjale langeb ootamatu võlg, börsifirmad toodavad üllatusi
Selle nädala olulisemate sündmuste sekka jõudsid ühe koduostja kurioosne elamus pankrotistunud kinnisvaraarendajaga ja erinevates valkondades tegutsevate börsifirmade üllatused.
Selle nädala olulisemate sündmuste sekka jõudsid ühe koduostja kurioosne elamus pankrotistunud kinnisvaraarendajaga ja erinevates valkondades tegutsevate börsifirmade üllatused.