Viktoria Ladõnskaja-Kubits: labasust ei saa tunnistada normiks
Parlamendi saalis mõnitatakse siis, kui teised on vait, istuvad vaikimisi nõustudes või, veelgi enam, itsitavad saalis, kirjutab riigikogu Isamaa fraktsiooni liige Viktoria Ladõnskaja-Kubits ajendatuna Äripäeva juhtkirjast.
Parlamendi saalis mõnitatakse siis, kui teised on vait, istuvad vaikimisi nõustudes või, veelgi enam, itsitavad saalis, kirjutab riigikogu Isamaa fraktsiooni liige Viktoria Ladõnskaja-Kubits ajendatuna Äripäeva juhtkirjast.
Bitcoin kukkus poole aasta madalaima tasemeni
Bitcoini hind langes 30 000 dollari tasemest madalamale, mis viimati juhtus jaanuaris. Korraks kaotati ka kogu selle aasta tõus. Langusele on hoogu andnud Hiina otsus krüptorahade kasutamist veelgi piirata, vahendab Reuters.
Bitcoini hind langes 30 000 dollari tasemest madalamale, mis viimati juhtus jaanuaris. Korraks kaotati ka kogu selle aasta tõus. Langusele on hoogu andnud Hiina otsus krüptorahade kasutamist veelgi piirata, vahendab Reuters.
Idusektori arvamusliidrid: vanade ärimudelite aeg on jäädavalt läbi
foundME idusektori arvamusliidrite küsitlusele vastajad prognoosivad, et sügis toob pankrotilaine asemel ettevõtlusesse uued tuuled ja tehnoloogiasektoris liiguvad asjad täiskäigul edasi – tarkade lahenduste kasutuselevõtt on saanud suure kiirenduse.
foundME idusektori arvamusliidrite küsitlusele vastajad prognoosivad, et sügis toob pankrotilaine asemel ettevõtlusesse uued tuuled ja tehnoloogiasektoris liiguvad asjad täiskäigul edasi – tarkade lahenduste kasutuselevõtt on saanud suure kiirenduse.