• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome suurimad palgatulu saajad

  Kone endine tegevjuht Matti Juhani Alahuhta.Foto: epa

  Soome maksuamet avalikustas täna andmed läinud aasta maksustatavate sissetulekute kohta.

  Suurima palgatulu saaja on andmete järgi Kone endine tegevjuht Matti Juhani Alahuhta, kelle maksustatav palgatulu oli mullu 4,78 miljonit eurot.
  Teisel kohal oli mängutootja Supercell finantsjuht Janne Olavi Snellman 4,32 miljoni euroga.
  Järgnesid Sampo kontserni juht Kari Henrik Stadigh 3,73 miljonit euroga, Supercelli tootejuht Timur Haussila 3,61 miljoni euroga ning investeerimisfirma Nordic Capital tegevjuht Furuhjelm Nils Olof Robert Campbell 3,29 miljoni euroga.
  Esikümnesse mahtusid veel pakendifirma Huhtamäki tegevjuht Jukka Matias Moisio 3,15 miljoni euroga, Supercelli projekteerija Markus Juhani Aalto 2,70 miljoni euroga, Supercelli teenuste juht Sami Antero Yliharju 2,62 miljoni euroga, Navielektro KY tegevjuht Asser Joel Koivisto 2,44 miljoni euroga ning Navielektro KY omanik Rose-Marie Koivisto 2,44 miljoni euroga.
  Soome kolme suurima börsifirma Nordea, Nokia ja TeliaSonera juhid ei maksa makse Soomes. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Sulev Alajõe: Pärnu majandusarengut takistav oskustööjõu nappus istub haridussüsteemi augus
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kulla hind langeb rahatrüki vähendamise ootuses
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.