• Jaga lugu:

  Starmanit rõõmustab käibe ja kasumi kasv

  Toomas TiivelFoto: Eiko Kink

  Kliendiarvu kasv ja uute teenuste edukas müük kasvatasid telekommunikatsioonifirma Starman müügitulu tänavu 9 kuuga üle 10 protsendi, teatas ettevõte.

  Starmani müügitulu ulatus kolmanda kvartali lõpuks 24,9 miljoni euroni, mis on 10,8 protsenti enam kui eelmise aasta samal ajal. Ettevõtte maksude ja kulumi eelne ärikasum (EBITDA) oli samal ajal 12,1 miljonit eurot, mida on 12 protsenti enam kui mullu.
  Starmani juhatuse esimehe Toomas Tiiveli sõnul on käibe kasvu taga kasvanud klientide arv ning uued teenused. “Oleme tulemustega väga rahul. Uute teenuste hea müük on nii käivet kui kasumit kenasti kasvatanud,“ lausus Tiivel.
  AS Starmani teenuseid kasutab iga kolmas Eesti kodu. Ettevõte pakub fiiberoptilise võrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid. 1992. aastal tegevust alustanud Starman annab tööd 300 inimesele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.