Äripäev • 27 jaanuar 2015

Linnamäe muudab Magnumi juhatust

Kristjan Vilosius.  Foto: Veiko Tõkman

Kristjan Vilosius lahkub Magnum AS juhatuse esimehe kohalt peale konkursi korras uue juhi leidmist, kuna MM Grupi kontsern plaanib muuta juhtimisstruktuuri.

Kristjan Vilosius jätkab Magnumi nõukogu liikmena ning Up Investi juhatuse esimehena.

MM Grupp kontserni omanik Margus Linnamäe teatas, et UP Investi investeerimisportfell kasvab väga kiiresti ning vajab järjest suuremat tähelepanu. Samal ajal vajab ka Magnum juhatuse esimeest, kes igapäevaselt pühendub Magnumi väljakutsetele, lisas ta.

Lisaks Kristjan Vilosiusele lahkub lähikuudel Magnumi juhatusest ka Anu Kaseniit, kes jätkab samuti tegevust Magnumi nõukogus, ning uue juhatuse liikmena, kes vastutab ettevõtte kvaliteedijuhtimise eest, asub tegutsema Mari Krass.

Magnumi juhatuse esimehe kohale korraldatakse avalik konkurss.

Magnum on MM Grupp kontserni kuuluv Balti riikides ja Soomes tegutsev ravimite hulgi- ja jaemüügi ettevõte, kes opereerib tipptasemel tehnoloogiaga ravimite, haiglatarvikute ja muu apteegikauba hulgimüügi- ja logistikaüksusi ning kelle apteegid tegutsevad Apotheka ning A-Aptiekas kaubamärgi all Eestis ja Lätis.

Up Invest on Eesti Meedia kaudu Postimehe ja Kanal 2 suuromanik.

Hetkel kuum