Stera Saue palkab PKC töötajaid

Stera Saue AS-i tegevjuht Vaiko Vaher.   Foto: Raul Mee

Stera Group toob juhtmeköidiste tootmise Soomest Eestisse ja palkab selleks siin 30 inimest. Juba tööle võetud neli inimest töötasid varem PKC Eestis.

„Meil oli strateegiliselt varem paika pandud, et tahame juhtmeäri Soomest üle tuua. Kindlasti PKC mõjutas meie ajakava, algselt ei olnud meil plaanis seda nii kiiresti teha. Kui see teade tuli, siis saime aru, et meil on võimalik saada turult õppinud inimesi,“ ütles Stera Saue ASi tegevjuht Veiko Vaher Äripäeva teemaveebile tööstusuudised.ee.

Ta lisas, et kokku võetakse juhtmetootmisesse tööle 30 inimest, kellest neli alustasid tööd 4. juulil. „Kõik neli juhtmepoole inimest on tulnud meile PKC-st, samas ei ole me otseselt PKC-ga suhelnud. Inimesed ju räägivad ja kuulevad,“ märgib Vaher.

Loe Stera Saue ASi laienemisplaanidest täpsemalt Äripäeva teemaveebist tööstusuudised.ee.

Hetkel kuum