Äripäev • 10. august 2016 kell 9:44

Raskustes Eesti Raudtee maksab kontori eest hingehinda

Eesti Raudtee peadirektor Sulev Loo  Foto: Erik Prozes

Järjest kaubamahte kaotav riigifirma Eesti Raudtee maksab kontoripinna eest põhjendamatult kõrget renti – umbes 4 eurot ruutmeetri kohta üle turuhinna, ütles ettevõtte peadirektor Sulev Loo.

Hoone omanikule Shnelli Ärimajale maksab Eesti Raudtee renti umbes 60 000 eurot kuus, mida on Loo sõnul kavas alla saada, kirjutab Ärileht. „Meil on pinda inimese kohta liiga palju, umbes 20 ruutmeetrit töötajale. Tavapärane oleks kümme ruutmeetrit. Need on hea aja ja rikka firma ruumid,“ kirjeldas Loo.

Aasta tagasi Eesti Raudtee juhiks saanud Loo ei ole rahul ka kontori projektiga, mis tema hinnangul ei soosi töist õhkkonda, sest igaüks on oma kabinetis ja töötajate vahele on tekitatud barjäär. Kontoripinna ümberehitusega hoiaks Loo hinnangul kokku umbes 25% kuludest, sest neljal korrusel tegutseval ettevõttel ei ole nii palju ruumi vaja.

Loe pikemalt Ärilehest.

Hetkel kuum