• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riigifirma võttis laevaliikluse üle

  Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm ja TS Laevad OÜ juht Kaido Padar rääkisid augustis uute parvlaevade asenduslaevadest. Foto: Postimees/Scanpix

  Laupäeva varahommikul alustas mandri ja Saaremaa-Hiiumaa vahel liiklust Tallinna Sadama tütarfirma TS Laevad, kes hoiatab reisijaid tekkida võivate probleemide eest.

  Esimeste reiside väljumisajad olid kell 05.00 Kuivastust  ja 06.45 Virtsust ning kell 06.30 Rohukülast ja Heltermaalt.
  TS Laevad hoiatas, et esimesed oktoobrikuu nädalad on nii ettevõttele kui ka saarte vahel liikuvatele inimestele veel keerulised, kuna ühelt operaatorilt teisele üleminek nõuab mõnevõrra aega ja esialgu tuleb kasutada ajutist töökorraldust. „Ajutine töökorraldus tähendab aga seda, et  esimesed kaks nädalat korraldab TS Laevad  kassade tööd soojakutest ning pileteid kontrollitakse käsitsi pihuarvutite abil ja sõidukeid juhivad inimesed,“ täpsustas ettevõte.
  TS Laevad on andis teada, et on selleks ajaks lisanud nii täiendavaid reise kui ka  palganud lisatööjõudu tagamaks võimalikult sujuv teenindamine. „Siiski palub TS laevad  reisijatel oktoobri alguses  varuda sadamaprotseduurideks tavapärasest kauem aega,“ edastas firma. 
  TS Laevad soovitab reisijatel jälgida operatiivset infot laevaliikluse ja teeninduse kohta Praamid.ee veebilehelt või  Facebookist.  Abi saab ka  klienditoelt telefonil 6181310.
  Laevafirma lubab, et oktoobri keskpaigaks peaks tavapärased kassaruumid olema sisustatud ning läbipääsusüsteemid paigaldatud ja seadistatud ning sadamates hakkab tööle sõidukite automaatne numbrituvastus ja liikluse juhtimine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsilt lahkuva Didi aktsia reageeris suure tõusuga
Vaatamata otsusele New Yorgi börsilt lahkuda kallines Bolti eksomaniku Didi aktsia täna eelturul kuni 14 protsenti, kirjutab CNBC.
Vaatamata otsusele New Yorgi börsilt lahkuda kallines Bolti eksomaniku Didi aktsia täna eelturul kuni 14 protsenti, kirjutab CNBC.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.