• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kauppalehti: kas HKScani Balti juhid elasid kui sead rukkis?

  Kui selgub, et HKScani Baltimaade juhid on elanud kui sead rukkis, tuleb Balti riikide juhtkonnas suur remont, kirjutab Soome Kauppalehti.

  Soome lihatööstusringkonnas räägitakse Kauppalehti allikate andmeil, et Balti riigid olid HKScani peakontori luubi all juba pikemat aega.
  Vastne kontserni juht Jari Latvanen alustas küll alles novembrist, kuid praegused sündmused kogusid hoogu juba varem. Mõni lihatööstuses tegutseja kergistas kulme, kui seni HKScani Soome ja Balti tegevust juhtinud Samuli Eskola sai ootamatult lõpparve (päev pärast Latvaneni tööle asumist HKScanis – toim).
  Allikate sõnul tundus sel olevat seos Balti äride tegevusega, kuid Latvanen seda Kauppalehtile ei kinnitanud, öeldes, et Balti riike puudutavatest kahtlustustest sai ta teada alles eelmisel nädalal. „Kui vaatasime läbi saadud teavet, polnud muud varianti, kui käivitada uurimine,“ lausus ta.
  Loe pikemalt Kauppalehtist.
  Esmaspäeval teatas Soome lihatööstuskontsern HKScan, et alustas ettevõttesisest juurdlust oma Balti äritegevuse üle ja 11 HKScani Baltikumi juhtkonna liiget eesotsas Teet Soormiga on selguse saamiseni töökohustustest vabastatud.
  Uurimine peab selgitama, kas HKScan Balti äripiirkondades on järgitud hea juhtimise tava ja HKScani tegevusjuhiseid. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Tallinki reisijate arv enam kui kahekordistus
Laevafirma Tallink teatas, et vedas tänavu novembris 351 857 reisijat, mida on 121,6% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta novembriga.
Laevafirma Tallink teatas, et vedas tänavu novembris 351 857 reisijat, mida on 121,6% võrra rohkem võrreldes eelmise aasta novembriga.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.