• Jaga lugu:

  Leonardo DiCaprio rääkis Trumpiga majanduskasvust

  Leonardo DiCaprioFoto: epa

  Filmistaar ning keskkonnaaktivist Leonardo DiCaprio kohtus USA presidendiks valitud Donald Trumpiga, et arutada USA majanduskasvu ning kliimasoojenemise küsimusi.

  Leonardo DiCaprio Foundationi juht Terry Tamminen ütles intervjuus CNBCle, et kohtumine peeti New Yorgis Trump Toweris. Tamminen märkis, et ettekannet kuulasid Donald Trump ja tema tütar Ivanka ning mitmed Trumpi meeskonnaliikmed. Ettekande sisuks oli informeerida tulevast presidenti sellest, missuguseid võimalusi pakub taastuvenergia ning kui palju töökohti võib selle juurutamise käigus luua.
  Oscari võitjast DiCaprio on tuntud keskkonnaaktivist ning võitleb kliimasoojenemise vastu. Mõni aeg tagasi avaldas ta ka dokumentaalfilmi “Before the Flood”, mis räägib katsumustest, millega maailm seoses kliimasoojenemisega silmitsi seisab.
  Tammineni sõnul kestis kohtumine umbes poolteist tundi. DiCaprio andis Trumpi perekonnale koopia oma dokumentaalfilmist ning kohtumisel osalenud isikute sõnul lubas Trump filmi kindlasti ka vaadata.
  Tamminen märkis, et Trump oli igati huvitatud DiCaprio ettekandest ning käis välja võimaluse kohtuda uuesti järgmisel kuul. “Ootame huviga, et saaksime teha koostööd uue administratsiooniga, kuna tahame aidata vähendada kliimasoojenemist. Samal ajal on meie eesmärk ka aidata miljonitel inimestel leida tööd,” rääkis ta.
  Uudis Trumpi kohtumisest DiCaprio ning tema meeskonnaga tuleb üsna vastuolulisel ajal. Alles eile teatas Trump, et määrab keskkonnaagentuuri juhiks kindral Scott Pruitti, kes toetab fossiilseid kütuseid ning eitab kliimasoojenemist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jaan Härms: hakkame juba restoranis koroonapassi nõudma
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Eesti asfalditootja emafirma viimane omanikuvahetus läks aia taha, nüüd uuel katsel
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.