Äripäeva majas tegutses pommirühm

Trepikojas trepile jäetud seljakotist ja kilekotist pommirühm midagi kahtlast ei leitud.  Foto: Andres Haabu
Marge Väikenurm • 16. detsember 2016 kell 8:15

Täna leiti Äripäeva maja trepikojast kaks kahtlast kotti, kohale saabus pommirühm.

Peale pommikoeraga kohale tulnud pommirühma kutsuti sündmuskohale päästeamet, kiirabi, turvatöötajad ja politsei. Trepikojas trepile jäetud seljakotist ja kilekotist midagi kahtlast ei leitud.

Üks päästjatest kirjeldas, et ärevust tekitanud kottides olid riided. “Plätud, tossud ja riided,” sõnas ta ja lisas, et leitud asjad võttis kaasa politsei. “See on politsei rida – kottide omaniku väljaselgitamine.”

Tänavu on näiteks Delfi kirjutatud, et Eestis on pea iga nädal kuulda mõnest kahtlasest kotist, mille tõttu pommigrupp kohale kutsutakse. Tavaliselt ongi kahtlastes kottides riided või midagi muud süütut. Et mahaunustatud asjad paanikat ei tekitaks, soovitab päästeamet inimestel oma asjadel silm peal hoida.

Hetkel kuum