Harro Puusild • 31. jaanuar 2017 kell 13:00

Alistair Fee: Eesti ei tohi loorberitele puhkama jääda

Alistair Fee  Foto: Erakogu

Eesti on innovatiivne ja imeliselt energiline ning ei tohi jääda loorberitele puhkama, ütleb 2. ja 3. märtsil Pärnu Tarneahelakonverentsil esinev rahvusvaheliselt tunnustatud loovuse ekspert Alistair Fee.

„Eesti on väike, konkurentsihimuline, energiline ja elujõuline. Eesti on innovatiivne ja imeliselt energiline: innukalt ollakse valmis katsetama kõike uut ja saatma inimesi maailma, et leida kõikjalt parimaid lahendusi. Teised imetlevad Eestit väga,“ ütleb Alistair Fee. „Te ei tohi jääda loorberitele puhkama, peate ka edaspidi olema sama energilised.“

„Olen Eestis mitu korda käinud. Reisinud, rääkinud inimestega ja avastanud loovasutusi. Eesti keelt ma ei oska. Minu tutvusringkonnas on hulk eestlastest mõtlejaid ja äriinimesi, kellega vestelda teie majanduse ja rahvusvaheliste ärisuhete üle," lisab ta. 

Loe pikemalt Äripäeva juhtimisveebist konverentsid.ee

NB! 2. ja 3. märtsil toimub Pärnu tarneahelakonverents 2017 „Hoiame kokku“. Konverentsi programmiga saab tutvuda SIIN ja registreerida SIIN.

Hetkel kuum