• Jaga lugu:

  Rocca al Mare keskus teenis 14 miljonit kasumit

  Rocca al Mare keskuse juht Mati Pops.Foto: Veiko Tõkman / Äripäev

  Kinnisvarafirma Rocca al Mare Kaubanduskeskuse ärikasum tõusis ligi 14 miljoni euroni.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et kinnisvara üürileandmise ja hooldamisega tegeleva Rocca al Mare ASi müügitulu langes 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) protsendi võrra, 17,01 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 144 513 euro võrra, 13,7 miljoni euroni.
  Mullu töötas ettevõttes 7 inimest, 2015. aastaga võrreldes see näitaja ei muutunud. Käive töötaja kohta langes 1 protsendi 2,43 miljoni euroni. Keskmine brutotasu tõusis 13 protsenti, 4620 euroni kuus. Juhtkonnale maksti tasusid koos sotsiaalmaksudega 185 200 eurot.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS omanik on Hollandi firma Montalbas B.V, mis omakorda kuulub Soome börsiettevõttele Citycon OYj. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.
  Rocca al Mare Kaubanduskeskuse AS juhatus on üheliikmeline – alates 2005. aasta novembrist on juhatuse liige Mati Pops. Nõukogusse kuulub kolm liiget – Marcellinus Alphonsus Cornelis Kokkeel, Jurn Hendrik Hoeksema ja Harri Lasse Antero Holmström.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Eelmise nädala börsilangus tõmbas Aasia turud kaasa
Aasia turud on eelmise nädala USA aktsiaindeksite kukkumise edasi kandnud alanud nädalasse. Siiski on USA aktsiafutuurid täna alustanud roheliselt ning ennustavad tõusupäeva börsidele.
Aasia turud on eelmise nädala USA aktsiaindeksite kukkumise edasi kandnud alanud nädalasse. Siiski on USA aktsiafutuurid täna alustanud roheliselt ning ennustavad tõusupäeva börsidele.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.