Eliisa Matsalu • 11. juuli 2017 kell 12:00

Taavi Rõivas ja Luisa Värk asutasid MTÜ

Taavi Rõivas ja Luisa Värk 2015. aasta valimispeal tulemusi vaatamas.  Foto: Andras Kralla

Endine peaminister ja Reformierakonna eks-esimees Taavi Rõivas asutas koos oma kihlatu Luisa Värgiga mittetulundusühingu.

Luisa ja Taavi Rõivase Fond MTÜ asutati mai alguses ja selle juhatuse liikmed on Luisa Värk ja Taavi Rõivas. Rõivas selgitas, et tegu on nende pere heategevusfondiga, mille eesmärk on anda oma väike panus toetamaks Eesti laste ja noorte tulevikuvõimalusi. „Esialgu on plaanis fondi koondada oma isiklikud annetused, mida muidu teeksime eraisikutena, aga võimalik, et paneme tulevikus õla alla ka kampaania korras,“ selgitas ta. „Liiga suuri veksleid ei tahaks jagada, panustame vastavalt võimalustele,“ lisas ta.

Taavi Rõivasel teisi mittetulundus- või äriühinguid registreeritud pole. Küll aga on Luisa Värgil juba aastaid tegutsev ettevõte Noodivõti, millega pakub enda lauljateenust.

Hetkel kuum