• Jaga lugu:

  Reformierakond tagasi tipus

  Reformierakonna juht Hanno Pevkur.Foto: Andras Kralla

  Suviselt vaikne poliithooaeg on hästi mõjunud kahele erakonnale: rohelised on mesilaste ja remmelgate toel tõusnud üle valimiskünnise ning Reformierakonna juurde naasevad rahulikul hooajal vahepeal kadunud toetajad, kirjutas Postimees.

  Postimehe ja BNSi tellimusel ning Kantar Emori tehtud küsitlusest selgub, et Reformierakonda toetaks riigikogu valimistel 26% valijatest, Keskerakonda 23%, EKREt 16%, sotse 15%, Vabaerakonda 7%, IRLi 6% ja rohelisi 5% valijatest.
  „Reformierakond on enam-vähem taastanud oma seisu, mis neil oli riigikogu valimiste ajal 2015. aastal,“ võrdles Kantar Emori uuringuekspert Aivar Voog Reformierakonna rohkem kui 26-protsendilist toetust kahe aasta taguse 27 protsendiga.
  Teisena torkab silma, et Eestimaa Rohelised on avaliku arvamuse küsitluse kohaselt üle aastate taas viieprotsendilise valimiskünnise ületanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Merko sõlmis Leedus 4 miljoni eurose lepingu
Merko Ehitus sõlmis Leedus enam kui 4 miljoni euro suuruse lepingu tuulepargi vundamentide ehituseks, selgub börsiteatest.
Merko Ehitus sõlmis Leedus enam kui 4 miljoni euro suuruse lepingu tuulepargi vundamentide ehituseks, selgub börsiteatest.
Neinar Seli teenis Danske maja pealt aastaga mitu miljonit
Neinar Seli firma, mis Tallinna kesklinnas Danske panga maja ostis, teenis selle müügiga pea 3 miljonit eurot kasumit.
Neinar Seli firma, mis Tallinna kesklinnas Danske panga maja ostis, teenis selle müügiga pea 3 miljonit eurot kasumit.
Bolt kaasas 600 miljonit eurot
Alles hiljuti autorenditeenuse käivitanud Eesti idufirma Bolt kaasas 600 miljonit eurot, et nüüd arendada toidukaupade kojuvedamise teenust.
Alles hiljuti autorenditeenuse käivitanud Eesti idufirma Bolt kaasas 600 miljonit eurot, et nüüd arendada toidukaupade kojuvedamise teenust.