Kadri Põlendik • 15. november 2017 kell 4:00

Kuidas lõpetada üürileping enne tähtaega?

Ehitus.  Foto: Andras Kralla

Ettevõtja ei pea raskuste saabudes valima, kas loobuda enne tähtaega kallist üüripinnast või oma töötajatest, kui üürilepingus on kõik ohud läbi mõeldud ja võimalikud lahendused detailselt kirja pandud.

Hiljutine uudis sellest, kuidas Amservilt nõutakse kahjutasu, sest ettevõte otsustas oma kontoriruumide üürilepingu enne tähtaega lõpetada, tõstatas küsimuse, kuidas üldse peaks ettevõtja käituma, kui keeruline majanduslik olukord on teinud üüri tasumisest väga suure kulu. Võtmesõna on igal juhul üks - üürileping. Ja loomulikult kõik, mis sinna kirja läheb.

Mis on need aspektid, millele tuleks eriti hoolikalt tähelepanu pöörata, seda saab teada täna kell 10 Äripäeva raadiost, saatest "Triniti eetris". Kasulikke soovitusi jagavad ja elulisi näiteid toovad advokaadibüroo Triniti partner ja vandeadvokaat Erki Vabamets ning Eften Capitali jurist Maie Talts.

Äripäeva raadiot saab kuulata sagedusel 92.4 MHz või Äripäeva veebist, kust saab ka saateid järelkuulata.

Hetkel kuum